Ohjeet

Ohjeet, palkinnot ja tulokset

Yhteislähtö su 19.2.2023 klo 12:00- Torpanmäki

Kilpailukeskus ja ilmoittautumispiste sijaitsevat Jatulissa (Jokelantie 20, 90830 Haukipudas). Matkaa Jatulista Torpanmäen lähtöpaikalle on n. 500 m kävellen tai n. 1 km latua pitkin. Parkkipaikat löytyvät Jatulin ympäristöstä. Huom! Tulethan ajoissa: Jatulissa voi olla muitakin tapahtumia, jotka vievät parkkitilaa.  Lähtöpaikalla ei ole pysäköintipaikkoja.

Vaatteiden vaihto:

Hiihtäjät voivat käyttää Vesi-Jatulin (auki klo 9 alk.) pukeutumistiloja, suihkuja ja heillä on myös uintimahdollisuus. Pukeutumistiloissa on ns. ryhmäpukuhuoneet (mahtuu n. 10-15 aikuista yhtä aikaa), jossa on koukkuja ja muutama lukollinen lokero. Allaspuolen pukukaapit ovat käytettävissä, mutta niissä ei voi säilöä vaatteita koko hiihdon ajan eli avainta ei voi viedä pois Vesi-Jatulista.

Lähdössä on mahdollista jättää verryttelyasusteet muovipussiin, joka toimitetaan maalipaikalle järjestäjien toimesta.  Merkitse pussiin tussilla numerosi ja saat pussin maalissa numeroa vastaan.  Pussit ja merkintävälineet ovat lähtöpaikalla.

Keskeyttäminen

Jos joudut keskeyttämään, tule maalialueelle tai soita kilpailujohtajalle (Leila Ukkolalle, puh. 0400 564939), ilmoittaen nimesi ja keskeyttämisen syyn.

Ensiapu

SPR:n Haukiputaan osasto vastaa kilpailujen ensiavusta ladun varrella ja Jatulissa. Puh. 040 520 7838 (Maija Moilanen).

Huoltopisteet

Matkan varrella on huoltopisteitä (mehu, urheilujuoma, suolakurkku). 33 km matkalla on 4 huoltopistettä, ja 18 km matkalla on 2 huoltopistettä. Maaliin tulon jälkeen on tarjolla kuumaa mehua Jatulin kilpailukeskuksessa.

Osanottomitali

Jokainen maalin saapunut saa halutessaan osanottomitalin Jatulin kilpailukeskuksesta.

Palkinnot

Jokaisen kilpasarjan kolmelle parhaalle jaetaan palkinnot. Kaikki hiihtäjät ovat mukana pääpalkinnon ja hyvän mielen palkintojen arvonnassa.

Palkintojen lahjoittajat 2023:

Tukija / lahjoittajalista omalla sivullaan.  Järjestäjät kiittävät lahjoittajia.

Palkintojen jako

Palkinnot jaetaan Jatulin discosalissa (kilpailukahvilaa vastapäätä) tuloslistojen valmistuttua.

Jokaisen kilpasarjan kolmelle parhaalle palkinnot on laitettu valmiiksi. Kolme parasta menestymisjärjestyksessä saavat valita palkinnon.

Lunastamattomat palkinnot

Lunastamattomia palkintoja ei toimiteta jälkikäteen niiden voittajille vaan palkinnot jäävät järjestäjille.

Pääpalkinto

Kilpailun pääpalkinto, LC Haukipudas/Kellon lahjoittama 350 € arvoinen lahjakortti, arvotaan kaikkien Haukipudashiihdon osallistujien kesken.

Jatulin ja Torpanmäen sijainti kartalla: