Ohjeet

Ohjeet, palkinnot ja tulokset

Yhteislähtö su 16.2.2020 klo 12:00, alle 16 v sarja (10 km) klo 12:10 – Torpanmäki

Kilpailukeskus ja ilmoittautumispiste sijaitsevat Jatulissa (Jokelantie 20, 90830 Haukipudas). Matkaa Jatulista Torpanmäen lähtöpaikalle on n. 500 m kävellen tai n. 1 km latua pitkin. Parkkipaikat löytyvät Jatulin ympäristöstä. Lähtöpaikalla ei ole pysäköintipaikkoja.

Lähdössä on mahdollista jättää verryttelyasusteet muovipussiin, joka toimitetaan maalipaikalle järjestäjien toimesta.  Merkitse pussiin tussilla numerosi ja saat pussin maalissa numeroa vastaan.  Pussit ja merkintävälineet ovat lähtöpaikalla.

Keskeyttäminen

Jos joudut keskeyttämään, tule maalialueelle tai soita kilpailujohtajalle (Jarmo Savilaakso, puh. 044 324 1058), ilmoittaen nimesi ja keskeyttämisen syyn.

Ensiapu

SPR:n Haukiputaan osasto vastaa kilpailujen ensiavusta ladun varrella ja Jatulissa. Puh. 040 520 7838 (Maija Moilanen).

Huoltopisteet

Matkan varrella on huoltopisteitä (mehu, urheilujuoma, suolakurkku). 33 km matkalla on 4 huoltopistettä, ja 18 km matkalla on 2 huoltopistettä. Maaliin tulon jälkeen on tarjolla kuumaa mehua Jatulin kilpailukeskuksessa.

Osanottomitali

Jokainen maalin saapunut saa halutessaan osanottomitalin Jatulin kilpailukeskuksesta.

Palkinnot

Jokaisen kilpasarjan kolmelle parhaalle jaetaan palkinnot. Kaikki hiihtäjät ovat mukana pääpalkinnon ja hyvän mielen palkintojen arvonnassa.

Palkintojen lahjoittajat 2019:

Tukija / lahjoittajalista omalla sivullaan.  Järjestäjät kiittävät lahjoittajia.

Palkintojen jako

Palkinnot jaetaan Jatulin discosalissa (kilpailukahvilaa vastapäätä) tuloslistojen valmistuttua.

Jokaisen kilpasarjan kolmelle parhaalle palkinnot on laitettu valmiiksi. Kolme parasta menestymisjärjestyksessä saavat valita palkinnon.

Kaikkien osallistujen kesken arvottavat palkinnot on arvottu etukäteen. Voit tarkistaa oletko voittanut arvonnassa läpikäymällä pöydillä olevat palkinnot. Jos löydät nimesi palkinnon päältä niin olet voittanut sen itsellesi. Turvallista kotimatkaa.

Lunastamattomat palkinnot

Lunastamattomia palkintoja ei toimiteta jälkikäteen niiden voittajille vaan palkinnot jäävät järjestäjille.

Pääpalkinto

Kilpailun pääpalkinto, LC Haukipudas/Kellon lahjoittama 350 € arvoinen lahjakortti, arvotaan kaikkien Haukipudashiihdon osallistujien kesken.

Kunniakirja

Halutessasi voit diskosalissa pyytää kirjoitettavan itsellesi kunniakirjan.

Jatulin ja Torpanmäen sijainti kartalla:

RSS
Follow by Email
Facebook